16 mars 2016

Frisk mangoglass till påsk!





En fräsch mangoglass som man snabbt mixar ihop.
 

 
 
 
 
 
 
Det här äter jag till frukost, mellanmål eller dessert! Funkar precis när som helst när man är sugen på något gott och riktigt fräscht.
 
Jag tänkte tipsa om det här nu till påsk (eftersom den är så påskigt gul förstås :) och det blir ju lätt mycket godis och annat vid påsk, så det kan vara gott att variera sig med något nyttigt och riktigt gott!
 
 
 
 
 
 
 Mixa ihop följande:
 
Fryst tärnad mango
turkisk youghurt
 
 
Det är egentligen allt som behövs. Men vill man till exempel ha den som frukost eller mellanmål och få i lite mer nyttiga fetter som mättar och är bra för kropp och hud så brukar jag alltid mixa ner lite avokado och en skvätt linfröolja.
 
Toppa med blåbär, tinade eller färska, och några olika fröer. Till exempel pumpafrön och solrosfrön.
 
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar