26 juli 2015

Japp, vi har tältat

 
 
 
 
 
I några somrar nu har vi åkt på bilsemester i Europa, det har varit väldigt mysigt och bra på alla sätt. Men i år kände vi att vi ville göra på något annat sätt. Vi hade ju en solsemester i Spanien i april och ville inte boka något inför sommaren. Dels eftersom vi fortfarande har mycket kvar att fixa med hemma ute, och dels för att det ibland är så skönt att bara göra det man känner för just när det är dags. Ibland är det härligt att boka långt i förväg och ha något att se fram emot, men ibland, särskilt om man ska åka i Sverige, är det också väldigt smidigt att kunna åka dit där vädret verkar bäst helt enkelt!
 
 
När jag var liten så var vi ofta på campingsemestrar i Sverige, vi har inte gjort något sånt med våra barn. Så i år kom jag på (ja det var jag, Henrik var inte lika övertygad först..) att vi kör en tältsemester!
 
Barnen var dock helt övertygade från första början att det skulle bli en supersemester!
 
Det blev också väldigt bra får man säga. Vädret var ju som det var, men vi åkte till Öland. Där  verkade vädret bli bäst och vi hade några soliga men blåsiga dagar och kalla nätter. Det regnade när vi åkte dit och det regnade när vi åkte hem, men inte ett regnstänk under de dagarna vi var där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men förutom det inte så jättesomriga sommarvädret så hade vi en riktigt mysig familjesemester.
Vi var mest bara tillsammans, spelade kort och minigolf. Handlade färska frallor till frukosten och på kvällen åt vi lite plock vid tältet eller så åt vi ute.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fint med havet precis runt knuten.
Alla nöjda, så det kommer vi absolut göra om!
 
Vad har du gjort på semestern, är det hemmaprojekt som gäller eller semesterresor?
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar