29 oktober 2015

Höstlovsmys

 
 
 
Här har vi höstlov nu. Så skönt det är att det finns ett lov på hösten, det fanns ju inte när jag var liten, men det känns verkligen som att det behövs. Skönt för barnen att kunna slappa runt lite, ta det lite lugnare utan en massa tider att passa och läxor och kanske kunna hitta på något lite extra. 
 
Vi har i och för sig inte gjort något jättespeciellt den här veckan. Barnen har lekt mycket med kompisar ute i det fina vädret, sen har vi bakat och fikat lite extra mycket:). Det har också varit Halloweenfest för större killen och imorgon blir det Halloweenklassfest för lilla ettakillen!
Jag kan säga att vissa i familjen gillar halloween bättre än andra, usch, det är verkligen inte min favorit. Men men, barnen gillar det verkligen och det är ju jättekul att de får gå på kalas med kompisarna och ha roligt!
 
 
Idag har vi varit på bio, jag och fyra killar! LasseMajas detektivbyrå, de var jättenöjda, det var bland den bästa biofilmen de sett tydligen! Jag håller med det var en bra film, en rolig och "spännande" film för barnen och kul också när man som vuxen inte sitter helt uttråkad:).
 
 
 
 
 
 Nu har vi tänt en massa ljus och smakar av den nybakta kladdkakan med lite vispgrädde, ja jag  sa ju att det blir lite extra mycket fika. Kanske tur att det snart är vardag igen:).
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar