13 maj 2015

Badrum före och efter

 
 
 
Badrummet idag.
 
 
 
 
 
 

 

 
Och badrummet då.
 
 
 
 
Bilden ovanför visar hur badrummet såg ut när vi köpte huset.
 
Fönstret är alltså på samma ställe nu som då.
 Vi gjorde ett större badrum och tog en bit av rummet bredvid också. Så där gamla handfatet och toaletten tidigare var, öppnade vi upp. I den väggen där badkarskranen satt förut går det vattenrör, så vi behöll en del av den väggen som man ser på bilden nedan. Det gjorde ju att vi blev ganska begränsade i hur man kan möblera. Men fick faktiskt in både dusch, badkar, toalett och dubbelhandfat utan att det känns trångt. Jag tycker också att den lilla väggen vi var tvungna att behålla bidrar lite till charmen med badrummet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Ovan ser man en liten del av badrumsfönstret och den väggen vi öppnat upp är alltså mellan badrummet och ett sovrum, och det som är sovrumsväggen rakt fram i bilden ovan har vi nu handfatet.
 Toaletten står nu under badrumsfönstret som man ser lite av i bilden ovanför.
 
På bilden ovanför och under står jag på ungefär samma plats och tar bilden.
 
 
 
 
 
 
 
Här jobbar vi på för fullt med att ta bort allt kakel på väggarna och bila upp golvet och helt enkelt ta bort ALLT! Ända in till trästommen.
 
 
 
 
 
 

 
 Ovanför ser man dåvarande ingången till toaletten. Den ingången har vi satt igen och där innanför står istället duschen nu. Vad vi gjorde med den gamla ingången från det här hållet, det som är vårt matrum nu, kan du se i det här inlägget!
 
 
 
 
 
Det är så roligt att ha alla dessa för och efter bilder! Så om du är på gång att renovera, glöm inte kameran!
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar