Det finns fortfarande fin sallad kvar i pallkragarna i sprakande höstfärger!
Och så några morötter och rödbetor.
På tomatplantorna är det massor av omogna tomater, några orangea mognar då och då, men de flesta kommer helt klart inte att mogna. Nu är det ju ganska kallt ute. Jag tror jag plockar av dem och lägger i fönstret och hoppas på det bästa!
Så synd att de inte hinner mogna när det blir så många. Skulle någon gång vilja ha ett växthus, men det får vänta ett tag. Men bra skulle det vara!
Färska rödbetor tar ju en stund att koka, så jag brukar passa på att koka några stycken i taget och sen ha dem i kylskåpet i några dagar.
Perfekt när man jobbar hemma som jag gör och oftast plockar ihop lite olika rester till lunch, då kan man bara skiva upp någon rödbeta och ha som tillbehör! Gärna med fetaost!
Gott, smidigt och nyttigt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar