8 juni 2015

Sommarkalas

 
 
 
Kalas för minsta lilla gullungen som fyllde 7 år! 
Och vi som fyllt 40 blev också fint firade av släkten.
 
 
 
Vi började med lite tilltugg och bubbel för oss vuxna och apelsinsaft i de söta små muggarna med lock och sugrör från Lagerhouse till barnen!
 
 
 
Den här årstiden runt skolavslutning, nationaldag och numera födelsedagsfirande i familjen tycker jag det är så fint att använda flaggor vid dukningen.
 
Visst ger det en speciell sommarkänsla!
 
 
 
 
 
 
Jag hade verkligen följt mina två väder appar noggrant de senaste dagarna för att försäkra mig om att ett utomhuskalas skulle funka. Ingen av dem spådde regn, utan sol med lite moln och hyfsat varmt.
 
 
Vet inte riktigt om apparna var rätt ute den här gången! Det blev verkligen en klassisk svensk sommarfest:).  Vi började ute med jackorna på. Och under tiden vi grillade velade vi fram och tillbaka om vi kunde sitta ute eller skulle duka om inne istället eftersom det hela tiden växlade mellan  mulet, blåsigt och kallt eller sol och blå himmel. Där emellan också ett par varv med några minuters duggregn och alla dynor fick åka in och ut.
 
 
 
 
 
 
Men bakom varje moln väntade en liten stunds blå himmel och det blev ett bra kalas i alla fall även om kaffet till slut fick drickas inne så att gästerna kunde tina upp lite:)!
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar